Waarom EZ-Dock de betere keus is

Lees hier de voordelen van EZ-Dock, het ruime assortiment biedt veel mogelijkheden en oplossingen zodat u kunt genieten van het water zoals u dat wilt met onderhoudsvrije Drijvende Steigers, Ports, Kano Lanceer systemen en meer.

Of u nu een aanlegsteiger wilt voor de boot, voor het zwemmen, kajakken of gewoon om van de zon te genieten, EZ-Dock kan u helpen. Onze producten omvatten Drijvende Steigers, Opvaar Systemen voor Boot en Jetski, Kajak/Kano Lanceer Systemen, Loopplanken en Accessoires of andere toevoegingen zoals Gangways, Reling, Zwemtrap en Verankering.

Milieuvriendelijk

Bij EZ-Dock vermijden we het gebruik van met schuim gevulde en behandelde houten producten, omdat we weten welke schade ze kunnen veroorzaken, van bederf en vuil tot chemicaliën in het water. We zijn er trots op dat we drijvende steigers kunnen aanbieden die zowel goed zijn voor het milieu als leuk en functioneel.

Onze producten zijn gemaakt van twee materialen: polyethyleen en gerecycled rubber. Ze zijn allebei volledig recyclebaar, dus u kunt erop vertrouwen dat uw investering veilig en gezond is. Onze niet-giftige steigers zijn zelfs gebruikt in onderzoeksprogramma’s ter bescherming van waterwegen.

We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat we de producten leveren die u verwacht, met de kwaliteit die u verdient. De ontwerpen zijn geavanceerd, omdat we de beste materialen gebruiken die beschikbaar zijn.

Drijvende steigers zonder vulling

Vriendelijk voor blote voeten

Antislipoppervlakken worden mee gegoten tijdens het gietproces van onze steigers. De antislipgroeven op het oppervlak voeren water af en het oppervlak beschermt blote voeten op warme dagen.

Zeg vaarwel tegen splinters of uitstekende spijkers, de schoenen kunnen uit bij een EZ-Dock steiger! Geniet van zonnige dagen en aangename nachten zonder hete oppervlakken.

Eenvoudig te configureren

Dankzij ons unieke koppel systeem kunt u uw aanlegsteiger aanpassen aan uw specifieke wensen. Deze steigers zijn eenvoudig te installeren en zijn verkrijgbaar in verschillende maten die u met elkaar kunt combineren.

Uw EZ-Dock steiger kan in de toekomst altijd worden aangepast met onze eenvoudig configureerbare producten naarmate uw behoeften veranderen. Begin met een van onze configuraties of neem contact met ons op om een steiger samen te stellen die past bij uw behoeften.

Vriendelijk voor uw voeten
Drijvende steigers met antislipoppervlak

Duurzaam en Onderhoudsarm

De beste combinatie voor een betrouwbare steiger die lang meegaat zonder voortdurend onderhoud. Daarom biedt EZ-Dock altijd een oplossing waar u met gemak jarenlang van kunt genieten. Gerecycleerde rubberen koppelingen zorgen voor superieure sterkte en flexibiliteit, zodat zelfs bij ruig water of slecht weer elk stuk van de steigers onafhankelijk beweegt en de hele structuur intact houdt.

Vergeet hogedrukreiniging of herhaalde verfklussen. EZ-Dock producten zijn onderhoudsarm in zowel zoet- als zoutwateromgevingen. Onze polyethyleen steigers rotten niet, splinteren niet en hebben geen verf nodig.

Ze zijn ook bestand tegen alle weersomstandigheden, inclusief wind en sterke stormen, zonder dat er vervangende planken nodig zijn. Met EZ-Dock kunt u meer tijd op het water doorbrengen, omdat u uw steiger niet voortdurend hoeft te onderhouden.